Gå til indhold

Hovedmenu:

Uniff Gruppen

Søg

Remote backup

Produkter > Outsourcing

FORDELE- Fleksible
- Dansk-ejet
- Stor teknisk viden
- Høj driftsikkerhed
- Mange trofaste og tilfredse kunder

<< Tilbage til Helhedskoncept

REMOTE BACKUP
Er du forberedt på, at der kan opstå et computernedbrud?
Uniff Gruppen kan hjælpe dig med at vælge en effektiv Online Backup som automatisk beskytter dine filer og andre vigtige dokumenter , så hvis uheldet skulle være ude, så kan jeres data genskabes med et klik.

It-nedbrud og tab af forretningskritiske data kan have katastrofale følger for din virksomheds fremtid: Undersøgelser har vist at 70 % af alle virksomheder, der oplever tab af data i forbindelse med nedbrud, går konkurs (Kilde: DTI, UK).

Hver dag vokser mængden af din virksomheds forretningskritiske data og dermed øges kravet til en sikker og effektiv backup-løsning.

Spar tid og plads
Sikkerhedskopiering kan være både tidskrævende, pladskrævende og økonomisk belastende for jeres virksomhed. Med Remote Backup foregår backup’en helt automatisk, og I er fri for at tænke på båndrutiner og opbevaring af virksomhedens backupmedier. Så med en backup-løsning, får I både frigivet økonomiske såvel som tidsmæssige ressourcer.

Den backup-løsning Uniff Gruppen tilbyder gennem vores samarbejdspartner foregår via Internettet, hvor der automatisk bliver taget backup af jeres data til driftscenteret. Data bliver opbevaret på to fysisk adskilte loktioner, og alle processer og rutiner er overvåget. Hver dag vil I modtage en status e-mail med information om det seneste døgns dataoverførsel.

Skulle uheldet være ude, og I får brug for at hente jeres data retur, sker det ved hjælp af få klik med musen. I udvælger blot den eller de filer, I ønsker at genskabe, klikker på restore – og jeres data er på vej retur.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i høre mere om, hvordan Uniff Gruppen kan hjælpe med din backup-løsning, så kan du kontakte os på
6061 3109 eller via vores elektroniske kontaktformular klik her>>


HVAD KUNDERNE SIGER

Uniff Gruppen er professionelle, pålidelige, nytænkende og stabile, vi har et utroligt godt samarbejde med dem.
André Nybo
Tryllekunstner


Safety First er meget tilfredse og har et godt samarbejde med Uniff Gruppen.
Alt foregår i en god atmosfære, med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Per Simonsen
Direktør


Uniff Gruppen råder over yderst engagerede og kompente konsulenter,
der formår at formidle ellers svært tilgængeligt stof på en måde,
så jeg straks efter kunne omsætte viden til praksis.
Per Knudsen
Midtgaard Auto


Sammen med Uniff Gruppen fik vi belyst og dokumenteret vores udfordringer
og fik efterfølgende en målrettet, individuel instruktion til selv at tackle dem.
Ulla Mathisen Pilemand
Klinikchef


Med Uniff Gruppen's kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Per Rasmussen
Formand

Andelsboligforeningen Øresundshave

Hos Uniff Gruppen er man er i gode hænder, de er kompetente, målrettede og fokuserede på at jeg som kunde får indfriet mine ønsker.
Rikke Kosloff
Psykoterapeut


Vi er glade for samarbejdet med Uniff Gruppen som bygger på gensidig respekt og forståelse, de løser opgaverne med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Jan Wisniewski
Dybendal Flytteforretning Aps


Uniff Gruppen har en personlig service og god kommunikation som vi sætter stor pris på, de er konstruktive, nytænkende og pålidelige. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Einar Tróndheim
Royal Actic Line A/S


Med Uniff Gruppen´s kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Samarbejdet var virkelig en positiv oplevelse.
Karl-Åge Søltoft
Ringsted Kommune -
Ringsted Idrætsanlæg
Undermenu: