Gå til indhold

Hovedmenu:

Uniff Gruppen

Søg

Drupal

Produkter > Webdesign

GRATIS EFTERSYN

af hjemmesiden
Det er vores erfaring, at der i mange virksomheder ikke har tid til løbende at ajourføre deres hjemmeside i den travle dagligdag.
Det er her vi kan hjælpe Jer.

Vi gennemgår din virksomheds hjemmeside
GRATIS, og vil på baggrund heraf
foreslå væsentlige forbedringer, samt udarbejde et tilbud hvis noget bør ændres.

Læs mere om gratis eftersyn >>

 

Drupal

 
 

Drupal til store avancerede og små personlige hjemmesider

 
 

Vores foretrukne CMS valg hedder Drupal.
Et valg vi ikke er alene om!

 
 

En lang række prominente hjemmesider kloden rundt laves i dag i open source systemet Drupal. Drupal er typisk valget, når verdens aviser og mediehuse satser online.

 
 

Når du skal online, vil vi også foreslå Drupal til din nye hjemmeside.

 
 

En af de helt store fordele ved Drupal er, at det som CMS kan tilpasses ned til mindste detalje. Systemet opsættes og tilpasses de givne krav og ønsker. Fra de største og meget komplekse hjemmesider med hundredvis af kategorier og funktioner til helt små personlige hjemmesider.

 
 

Med Drupal kan vi tilbyde en hjemmeside til dig, der gør det til en leg at opdatere og administrere. Et system der er skræddersyet dine behov og ønsker.

 
     
 

En god hjemmeside bør være -

 
 

Nem at finde på Internettet

 
 

hurtig at Downloade

 
 

Nem at finde rundt i

 
 

Have klar sammenhæng mellem udtryk og indhold

 
 

Informativ, uden at overinformerer

 
 

Har et indbydende udseende, der positivt afspejler virksomhedens identitet

 
 

Indeholder relevant grafik og illustrationer der ikke forstyrrer, budskabet

 
       
 

Principperne for godt webdesign er i virkeligheden de samme som principperne for alt andet godt design eller for god arkitektur. Hvis bygningens konstruktion er på én måde, bør det indvendige og æstetiske være tilpasset hertil, så alt fremstår som en perfekt helhed. Hjemmesidens helhed skal udstråle stabilitet, troværdighed og styrke.

 
 

Vi er et netværk af web designere, som mener, at alle har nytte af professionelle og flotte hjemmesider! Den gode nyhed er, at det faktisk er muligt, selv med en investering og indsats, hvor de fleste, også små og mellemstore virksomheder, kan være med. Vores koncept er enkelt og vores priser er fair!

 
     
 

Løsninger i et gennemtænkt design

 
 

Uniff Webdesign laver flere forskellige slags hjemmesider alt efter, hvad din virksomhed har behov for. Derfor bliver hver enkelt hjemmeside udarbejdet til netop dit behov. For nogle virksomheder er det nok at have et visitkort, for andre vil behovet være en mere omfattende hjemmeside.

 
       
 

Vi leverer løsninger baseret på både licensbetalte værktøjer og open source CMS systemer. Dvs. gratis at anskaffe og ingen licenser. Vi øser gerne ud af vores viden om og holdninger til open source CMS og de øvrige systemer,
Uniff Webdesign arbejder med.

 
       
 

Vi er et netværk af web specialister, der tilsammen dækker de kvalifikationer, der i dag skal til for at skabe en komplet hjemmeside. Dvs. minimum af overhead og faste omkostninger. Vores projektledere varetager den primære kontakt til dig og sørger for at knytte vores del leverancer sammen til én sammenhængende leverance

 
       
 

Fuld kontrol over din hjemmeside.

 
 

Hos Uniff Webdesign arbejder vi gerne med licensbetalte værktøjer, men er på ingen måde modstandere af open-source-tanken. Derfor er det din beslutning om din nye hjemmeside skal laves i et af de anerkendte licensbetalte programmer eller være sat op i open source hjemmeside-systemer - (CMS) begge løsninger giver dig en professionel hjemmeside.

 
       
 

Uanset hvilken løsning du vælger, så garanterer vi for, at du og din hjemmeside aldrig vil være stavnsbundet til et webbureau. Vi tilbyder hosting og løbende opdatering af din hjemmeside til en rimelig pris. Du har den fulde kontrol over din hjemmeside – alt andet vil for os være helt unaturligt.

 
       

DRUPAL-PAKKEN

Drupal er især fordelagtigt for mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker et brugervenligt CMS med stor fleksibilitet.

Læs mere om Drupal-Pakken >>


WEBTEKSTER

Webstedsoptimering giver dig mulighed for at forøge værdien af dine eksisterende websteder og den eksisterende trafik ...

Læs mere om webtekster >>

HVAD KUNDERNE SIGER

Uniff Gruppen er professionelle, pålidelige, nytænkende og stabile, vi har et utroligt godt samarbejde med dem.
André Nybo
Tryllekunstner


Safety First er meget tilfredse og har et godt samarbejde med Uniff Gruppen.
Alt foregår i en god atmosfære, med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Per Simonsen
Direktør


Uniff Gruppen råder over yderst engagerede og kompente konsulenter,
der formår at formidle ellers svært tilgængeligt stof på en måde,
så jeg straks efter kunne omsætte viden til praksis.
Per Knudsen
Midtgaard Auto


Sammen med Uniff Gruppen fik vi belyst og dokumenteret vores udfordringer
og fik efterfølgende en målrettet, individuel instruktion til selv at tackle dem.
Ulla Mathisen Pilemand
Klinikchef


Med Uniff Gruppen's kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Per Rasmussen
Formand

Andelsboligforeningen Øresundshave

Hos Uniff Gruppen er man er i gode hænder, de er kompetente, målrettede og fokuserede på at jeg som kunde får indfriet mine ønsker.
Rikke Kosloff
Psykoterapeut


Vi er glade for samarbejdet med Uniff Gruppen som bygger på gensidig respekt og forståelse, de løser opgaverne med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Jan Wisniewski
Dybendal Flytteforretning Aps


Uniff Gruppen har en personlig service og god kommunikation som vi sætter stor pris på, de er konstruktive, nytænkende og pålidelige. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Einar Tróndheim
Royal Actic Line A/S


Med Uniff Gruppen´s kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Samarbejdet var virkelig en positiv oplevelse.
Karl-Åge Søltoft
Ringsted Kommune -
Ringsted IdrætsanlægFÅ ET WEBSTED

Lad Uniff Webdesign hjælpe dig gennem
processen med at etablere ny hjemmeside.

Læs mere om hvordan vi arbejder >>