Gå til indhold

Hovedmenu:

Uniff Gruppen

Søg

Partnere

Det vi gør

Har du brug for hjælp?Velkommen hos Uniff Gruppen, hvordan kan vi hjælpe dig?

Live Help
 

<< Tilbage til startsiden

 

PARTNERE

 

Uniff Gruppen har gennem årene opbygget et godt samarbejde med mange af de store hardware- og softwareleverandører. Du kan finde de producenter, vi har indgået partnerskab med her på siden.

     
 

Uniff Gruppen er Acer Affinity Silver Partner
Uniff Gruppen er autoriseret Acer Affinity Silv Partner betyder for dig, at vi hos Uniff Gruppen har medarbejdere, der er kvalificeret indenfor Acer teknologien.

Uniff Gruppen har ekspertise til at levere hardware og/ eller teknologiske løsninger indenfor Acer, der effektivt imødekommer dine forretningsmæssige udfordringer

 

Apple Autoriseret Forhandler
Uniff Gruppen er Apple Autoriseret Forhandler. Det betyder, at vi tilbyder hele rækken af Mac-, iPad-, iPod- og iPhone-modeller samt software og tilbehør, der passer til, så du finder alt, hvad du har brug for samlet på et sted.

Hos Uniff Gruppen får du ekspertråd, hvis du har en virksomhed eller er professionel bruger og vil have mere ud af din Mac.

 

Uniff Gruppen er Intel® Technology Provider Gold Partner
At Uniff Gruppen er Intel® Technology Provider Gold Partner betyder for dig, at vi hos Comm/2 har medarbejdere, der er kvalificeret indenfor Intel teknologien.

Uniff Gruppen har ekspertise til at levere hardware og/ eller teknologiske løsninger indenfor Intel, der effektivt imødekommer dine forretningsmæssige udfordringer

 

HP Preferred Partner GOLD
Uniff Gruppen har status af HP Preferred Partner GOLD, hvilket betyder at vi opfylder de strengeste kriterier for HP’s partnere.

Hos os møder du uddannede specialister, der er i stand til at designe og implementere komplette, kundetilpassede løsninger. Dette betyder, at vi altid er opdaterede på HP’s produkter og kan give dig den bedste service og rådgivning.

Vi har en tæt dialog med HP, og som Preferred Partner GOLD kan vi garantere en perfekt kombination af ekspertise, nærhed og værdi til din forretning.

Uniff Gruppen er forhandler af HP-produkter på SKI-aftalen.

 

Lenovo Premium Business Partner
Uniff Gruppen er Lenovo business partner. Dette betyder, at Uniff Gruppen får den bedste rådgivning og service af Lenovo’s produkter.

Du møder hos Uniff Gruppen uddannede specialister, der er i stand til at designe og implementere komplette, kundetilpassede Lenovo løsninger med fokus på den bedste service og rådgivning.

Vi har en tæt dialog med Lenovo, og vi kan garantere en perfekt kombination af ekspertise, nærhed og værdi til din forretning.

Uniff Gruppen er forhandler af Lenovo-produkter på SKI-aftalen.

 

Oracle Partner
At Uniff Gruppen er Oracle Partner betyder for dig, at vi hos Uniff Gruppen har medarbejdere, der har ekspertise i at rådgive og sælge Oracle's produkter, så du er sikker på at få en god service og rådgivning.

 

HP/Microsoft Frontline Partner
HP/Microsoft Frontline Partner-titlen gives til de it-forhandlere, der besidder det højeste kompetenceniveau inden for HP- og Microsoft-teknologier - det vil sige - it-forhandlere der er HP Gold Preferred Parter og Microsoft Gold Certified Partner.

Du kan læse mere om HP/Microsoft Frontline Partner-programmet her...

 

NetApp Silver Partner
Som NetApp Silver Partner kan Uniff Gruppen hjælpe dig til storage- og data management løsninger, der bidrager til øget værdi, hurtighed og effektivitet til din forretning.

Uniff Gruppen´s tekniske team har opnået kompetencer inder for NetApps-løsninger gennem teknisk træning og certificering.

 

Autoriseret forhandler af Fujitsu Technology Solutions
Vi har et tæt samarbejde med Fujitsu Technology Solutions, som sikrer, at vores kunder får den bedste service på Fujitsu´s produkter.

Uniff Gruppen er forhandler af Fujitsu-produkter på SKI-aftalen.

 

Hitachi Gold Partner
Som Hitachi Sølv Partner er Uniff Gruppen certificeret til at levere på Hitachi Data Systems aftaler med henholdsvis SKI og Finansministeriet.

Vi har valgt at investere i en dyb uddannelse i Hitachis storage-løsninger. Det betyder, at en række personer hos Uniff Gruppen er certificeret på hele Hitachi Data Systems produktline - fra SMB- til Enterprise-løsninger.

Uniff Gruppen er forhandler af Hitachi-produkter på SKI-aftalen.

 


Sun Microsystems Associate Partner
Uniff Gruppen og Sun Microsystems har indgået et strategisk partnerskab. Det betyder, at Uniff Gruppen er registreret Associate Partner, og at vi nu også kan levere produkter fra Sun Microsystems til private såvel som offentlige kunder.

At have status af partner betyder, at Uniff Gruppen har uddannede, certificerede medarbejdere, som altid kan rådgive dig inden for produkter fra Sun.


Uniff Gruppen er forhandler af Sun-produkter på SKI-aftalen.

 

Citrix Solution Advisor Silver
Uniff Gruppen har fået denne certificering fordi vores tekniske konsulenter er uddannede inden for Citrix. Det betyder, at du som kunde kan være sikker på at få den rette rådgivning og support, når du vælger en Citrix-løsning hos Uniff Gruppen.

Læs mere om Uniff Gruppen´s kompetencer inden for Citrix

 

VMware Enterprise Solution Partner
Som VMware Enterprise Solution Partner har Uniff Gruppen et højt ekspertniveau i forhold til at kunne hjælpe kunder med at designe, planlægge og implementere både traditionelle it-infrastrukture og virtuelle infrastrukture. Uniff Gruppen er autoriseret til at sælge alle VMware-produkter.

Læs mere om Uniff Gruppen´s kompetencer inden for VMware

 

Western Digital Siler Partner
Uniff Gruppen er Western Digital Silver Partner, vi har opnået beviselig succes på markedet med at kombinere Western Digital´s løsninger med egne tjenester der løser kundernes komplekse behov inden for alle områder.

Læs mere om Uniff Gruppen´s kompetencer inden for Western Digital

 

Symantec Silver Partner
Uniff Gruppen er Symantec Silver Partner, vi har opnået beviselig succes på markedet med at kombinere Symantecs løsninger med egne tjenester der løser kundernes komplekse behov inden for alle områder.

 

IBM Advanced Business Partner
Uniff Gruppen har gennem certificeringer af vores medarbejdere opnået status af IBM Advanced Business Partner. For vores kunder bevirker det, at vi gennem specialisering på IBMs produkter og løsninger kan yde vores kunder den bedste service og rådgivning. Også når det drejer sig om valg af udstyr.

En IBM Advanced Business Partner er kendetegnet ved kundesupport af høj kvalitet, imødekommelse af IBMs høje, tekniske krav og gennemførelse af en årlig kundetilfredshedsundersøgelse.

 

Uniff Gruppen er SAP kanal forhandler
Det betyder, at Uniff Gruppen er opdateret på SAPs produkter og løsninger.

SAP kan styrke din virksomheden ved brug af omfattende række forretningsprogrammer.

Med SAP kan du identificere områder, hvor din virksomhed er ineffektiv, og derved forvandle disse til konkurrencemæssige fordele.Du kan, dels forbedre din evne til at reagere på ændringer, dels identificere nye muligheder til at optimere driften og ressourcerne ved bl.a. at udbrede de bedste tiltag til hele din værdikæde.

Vores Salgskonsulenter og Salgskoordinatorer kan derfor tilbyde en professionel rådgivning, der giver kunden sikkerhed for valg af det rigtige valg ved optimering af virksomhedens drift og udnyttelse af ressourcerne.

 

Uniff Gruppen er Certified OKI forhandler
Det betyder, at Uniff Gruppen er opdateret på OKIs produkter og løsninger.

Endvidere har Uniff Gruppen opnået status som autoriseret Executive forhandler, og har dermed adgang til OKIs professionelle ES-serie.

Vores Salgskonsulenter og Salgskoordinatorer kan derfor tilbyde en professionel rådgivning, der giver kunden sikkerhed for valg af den rigtige printløsning.

 

Eaton
Som autoriseret Eaton leverandør (tidl. Powerware) tilbyder Uniff Gruppen højeste kompetence i markedet indenfor UPS/nødstrøm til moderne infrastruktur.

I samarbejde med Eaton sørger vores konsulenter for at vores kunder altid

bliver tilbudt maksimal sikkerhed og ”Zero Downtime” med moderne og effektive værktøjer til overvågning og automatisk nedlukning i virtualiserede og konsoliderede IT miljøer.

Kontakt os for gratis strømanalyse

 

EMC Velocity² Affiliate Partner
Som EMC Velocity Affiliate Partner kan Uniff Gruppen hjælpe vore kunder til storage- og data management løsninger, der bidrager til øget værdi, hurtighed og effektivitet til din forretning.

Uniff Gruppen´s tekniske team har opnået kompetencer indenfor EMC’s løsninger gennem teknisk træning og certificering

 

Uniff Gruppen forhandler USG Forsikring
Har du tabt din nye iPhone, spildt kaffe i computeren, sidder Wii-kontrolleren pludselig fast i
TV skærmen eller virker dit kamera pludselig ikke mere...
med en Edbforsikring skal du ikke bekymre dig!

Uniff Gruppen hjælper dig med at vælge den rigtige forsikring...

 

RSA Affiliate Partner
Uniff Gruppen har gennem uddannelse af vores medarbejdere opnået status af RSA Affiliate Partner.

Vores konsulenter i stand til kvalificeret at rådgive kunder på alle niveauer, og vurdere hvilken autentificeringsmetode, der er den optimale for den enkelte kunde. En rådgivning, der giver kunden sikkerhed for, at den rigtige løsning til verificering af brugere med fjernadgang vælges.