Gå til indhold

Hovedmenu:

Uniff Gruppen

Søg

IT Service Management

Det vi gør

FORDELE- Fleksible
- Dansk-ejet
- Stor teknisk viden
- Høj driftsikkerhed
- Mange trofaste og tilfredse kunder

<< Tilbage til Helhedskoncept

 
   

IT Service Management – styrk dialogen med kunden og få høj brugertilfredshed

 

Der er konstant pres på it-organisationen for at skabe overblik over it gennem standardisering og optimering af processer, hvilket er forudsætningen for stabil og styret drift. Samtidig er der fra it-organisationens side et ønske om at styrke dialogen med kunderne, få andre dele af forretningen til at prioritere effektiv brug af it samt fokusere på høj kunde- og brugertilfredshed.

 

Hos Uniff Gruppen kan vi med IT Service Management hjælpe med at omsætte
din it-organisations ydelser til øgede forretningsmæssige resultater.
Vores omfattende implementeringserfaring giver stor forretningsmæssig effekt.

 
   
 

Vores ydelser inden for IT Service Management omfatter:

 
     

Rådgivning - Uanset niveauet og kompleksiteten af en given problemstilling kan vi assistere med kompetent, teoretisk og erfaringsbaseret rådgivning.

 

Procesimplementering - Assistance i forbindelse med procesimplementering, hvor der fokuseres på størst mulig effekt for it-organisationen gennem anvendelse af iterativ procesudvikling samt opbygning af it-organisationens egen kapacitet til håndtering af processer og forandringer.

 

Systemimplementering - Assistance med kravspecificering, udbud, selektion, implementering og træning i forbindelse med systemimplementeringer

 

Træning - Vi udbyder relevant træning inden for IT Service Management (ITIL®), governance (CobiT®), procesoptimering (Lean-it, Lean Sigma, Six Sigma), projektledelse (PRINCE2®, Projektledelse 1-4) m.m. Træningen tilbydes i samarbejde med vores samarbejdspartnere som certificeringsgivende og ikke-certificeringsgivende træning samt offentligt tilgængelige og lukkede virksomhedsspecifikke kurser.

 

Værktøjer - Vi bringer relevante værktøjer i spil for at løse din givne problemstilling. Herunder Polestar-simulationsspillet, Service Desk-spillet, Pink Elephants værktøjer, IT Process Maps samt naturligvis Implements egne værktøjer til rådighed for enhver ITSM-problemstilling

 
     
 

ITIL® is a Registered Trade Mark of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries. COBIT® is a Registered Trade Mark of ISACA/ITGI and is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. The ISO/IEC 20000 Certification and Qualification Schemes are owned and managed by the IT Service Management Forum (itSMF). PRINCE2® is a Registered Trade Mark of the UK Cabinet Office in the United Kingdom and other countries.

 
     
 

Vil du vide mere?

 
 

Ring til os på telefon 6061 3109, eller udfyld vores elektroniske kontaktformular hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan en IT-Service Managent løsning, kan hjælpe din it-afdeling.

 
     

HVAD KUNDERNE SIGER

Uniff Gruppen er professionelle, pålidelige, nytænkende og stabile, vi har et utroligt godt samarbejde med dem.
Hyggeklubben på Telefonvej
2860 Søborg


MyBusiness TV er meget tilfredse og har et godt samarbejde med Uniff Gruppen.
Alt foregår i en god atmosfære, med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Kén Børjesen

Direktør


Uniff Gruppen råder over yderst engagerede og kompente konsulenter,
der formår at formidle ellers svært tilgængeligt stof på en måde,
så jeg straks efter kunne omsætte viden til praksis.
Per Knudsen
Midtgaard Auto


Sammen med Uniff Gruppen fik vi belyst og dokumenteret vores udfordringer
og fik efterfølgende en målrettet, individuel instruktion til selv at tackle dem.
Ulla Mathiassen Pilemand
Klinikchef


Med Uniff Gruppen's kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
professor Derek Byrne
Aarhus Universitet


Hos Uniff Gruppen er man er i gode hænder, de er kompetente, målrettede og fokuserede på at jeg som kunde får indfriet mine ønsker.
Rikke Kosloff
Psykoterapeut


Vi er glade for samarbejdet med Uniff Gruppen som bygger på gensidig respekt og forståelse, de løser opgaverne med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Jan Wisniewski
Dybendal Flytteforretning Aps


Uniff Gruppen har en personlig service og god kommunikation som vi sætter stor pris på, de er konstruktive, nytænkende og pålidelige. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Einar Tróndheim
Royal Actic Line A/S


Med Uniff Gruppen´s kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Samarbejdet var virkelig en positiv oplevelse.
Karl-Åge Søltoft
Ringsted Kommune -
Ringsted IdrætsanlægHar du brug for hjælp?Velkommen hos Uniff Gruppen, hvordan kan vi hjælpe dig?

Live Help