Gå til indhold

Hovedmenu:

Uniff Gruppen

Søg

Outsourcing og hosting

Produkter > Outsourcing

FORDELE- Fleksible
- Dansk-ejet
- Stor teknisk viden
- Høj driftsikkerhed
- Mange trofaste og tilfredse kunder

<< Tilbage til Helhedskoncept

OUTSOURCING & HOSTING

Har du brug for at outsource din it, hoste dine applikationer eller spare ressourcer i it-afdelingen? Så kan Uniff Gruppen hjælpe dig!

Vi har vores egen serverpark og har et tæt samarbejde med en stærk udbyder af drift og hosting. Siden 1997 har vi specialiseret os i at levere implementering og drift af specialsyede, professionelle infratruktur- og webløsninger med fokus på fleksibilitet, optimal udnyttelse af standardsoftware, høj oppetid og kosteffektivitet.

Når du får hostet din it gennem Uniff Gruppen, er det i vores eget datacenter, som konstant bliver optimeret og videreudviklet til at imødekomme de strengeste krav til høj oppetid, skalérbarhed og driftsikkerhed.

De højt uddannede medarbejdere har en dybdegående erfaring og forretningsforståelse. Du kan derfor forvente rådgivning, strategisk planlægnng og stærk ansvarsfølelse som helt naturlige, implicitte ydelser og en del af en indgået aftale.

Egen hardware
Med en hosting-løsning gennem Uniff Gruppen kan du vælge mellem at benytte vores webhotel eller at få din egen hardware - dedikeret kun til din it. Der er altså ingen sharede hardware, som din virksomhed skal dele med andre virksomheder.

Vi er løbende i kontakt med dig, hvor vi forinden har tjekket kapaciteten og status på dit hostede miljø. Så du altid er opdateret på, hvor meget plads du har til rådighed.

Vil du vide mere?
Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad Uniff Gruppen kan tilbyde din virksomhed inden for outsourcing og hosting, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 6061 3109 for en uforpligtende samtale. Du kan også udfylde kontaktformularen her.

HVAD KUNDERNE SIGER

Uniff Gruppen er professionelle, pålidelige, nytænkende og stabile, vi har et utroligt godt samarbejde med dem.
André Nybo
Tryllekunstner


Safety First er meget tilfredse og har et godt samarbejde med Uniff Gruppen.
Alt foregår i en god atmosfære, med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Per Simonsen
Direktør


Uniff Gruppen råder over yderst engagerede og kompente konsulenter,
der formår at formidle ellers svært tilgængeligt stof på en måde,
så jeg straks efter kunne omsætte viden til praksis.
Per Knudsen
Midtgaard Auto


Sammen med Uniff Gruppen fik vi belyst og dokumenteret vores udfordringer
og fik efterfølgende en målrettet, individuel instruktion til selv at tackle dem.
Ulla Mathisen Pilemand
Klinikchef


Med Uniff Gruppen's kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Per Rasmussen
Formand

Andelsboligforeningen Øresundshave

Hos Uniff Gruppen er man er i gode hænder, de er kompetente, målrettede og fokuserede på at jeg som kunde får indfriet mine ønsker.
Rikke Kosloff
Psykoterapeut


Vi er glade for samarbejdet med Uniff Gruppen som bygger på gensidig respekt og forståelse, de løser opgaverne med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Jan Wisniewski
Dybendal Flytteforretning Aps


Uniff Gruppen har en personlig service og god kommunikation som vi sætter stor pris på, de er konstruktive, nytænkende og pålidelige. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Einar Tróndheim
Royal Actic Line A/S


Med Uniff Gruppen´s kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Samarbejdet var virkelig en positiv oplevelse.
Karl-Åge Søltoft
Ringsted Kommune -
Ringsted Idrætsanlæg
Undermenu: