Gå til indhold

Hovedmenu:

Uniff Gruppen

Søg

Online Markedsføring

Produkter > Webdesign

GRATIS EFTERSYN

af hjemmesiden
Det er vores erfaring, at der i mange virksomheder ikke har tid til løbende at ajourføre deres hjemmeside i den travle dagligdag.
Det er her vi kan hjælpe Jer.

Vi gennemgår din virksomheds hjemmeside
GRATIS, og vil på baggrund heraf
foreslå væsentlige forbedringer, samt udarbejde et tilbud hvis noget bør ændres.

Læs mere om gratis eftersyn >>

ONLINE MARKEDSFØRING

Med online markedsføring forstår vi en virtuel værktøjskasse med en bunke redskaber, som bl.a. dækker over aktiviteter i forbindelse med produktplanlægning, markedsundersøgelse, produktudvikling, prisfastsættelse, distribution, markedsmodning, konkurrentanalyse, reklame, PR, emballage, tryksager, merchandise, kampagner, o.m.a. Du kan bruge online markedsførinf til at skabe trafik og få flere besøgende til din hjemmeside.

Som i den fysiske verden gælder det også på nettet, at jo mindre kendt og efterspurgt din service og hjemmeside er, jo højere må du råbe for at gøre opmærksom på din eksistens. Og nok er konkurrencen stor, men til gengæld kan gevinsten være kolossal, i form af nye kunder og kontakter, som aldrig havde fundet dig via de gammeldags kanaler.

Sagt på en anden måde: Hvis du forstår at kommunikere på nettet, kan du komme meget langt med et lille budget.


De vigtigste redskaber i online markedsføring
Hvilke redskaber der er vigtigst i din online markedsføring afhænger fuldstændig af hvad du vil med din hjemmeside og hvem du henvender dig til. Uniff Webdesign kan hjælpe dig med at udvælge og prioritere fra værktøjskassen nedenfor:

Søgemaskineoptimering eller SEO
Hvilke søgeord giver dig en synlig placering i de organiske søgeresultater? Hvilke ord bruger kunderne og konkurrenterne? Hvor på din hjemmeside skal de placeres og hvad er det lige med metatags, H1 tags og linktekster?

Søgemaskineoptimerede webtekster

Hvordan flette søgeordene ind i teksterne uden at gå på kompromis med en forståelig og sælgende tekst?

Adwords kampagner eller SEM
Hvornår får du glæde af at annoncere på søgemaskinerne under sponsorerede links – af Google kaldet Adwords? Hvordan opbygger du en god kampagne? Og hvad koster det?

Nyhedsbreve
Et mere aktivt element i din online markedsføring kan være elektroniske nyhedsbreve, som skaber opmærksomhed om din virksomhed og giver trafik til hjemmesiden.

Online reklamer
Hvis du skal bredt ud, bør du overveje en online reklamekampagne med fængende grafik og budskaber, som annonceres på udvalgte relevante hjemmesider med mange besøgende.

Konkurrencer
Og skal du endnu bredere ud, kan du sætte en god præmie på højkant. Det skaber trafik og opmærksomhed og er en oplagt chance for nye abonnenter til nyhedsbrevet.

Effekten af online markedsføring er målbar
Fælles for alle redskaber er, at du kan måle hvor godt de virker: Bliver de set og skaber de handling? Du kan med andre ord meget hurtigt se, om du gør det rigtige og gør det godt nok og kan på den måde satse ressourcerne der, hvor du får mest udbytte. At nettet er en omskiftelig verden betyder også, at du løbende skal justere og finpudse din online markedsføring for at være effektiv. Hjemmesider.dk hjælper dig gerne med at holde fokus på din online markedsføring. Det er vores erfaring, at netop den opgave er svær for mindre virksomheder, hvor markedsføring ofte er noget, man gør ved siden af det primære, nemlig at producere og levere varen.

Spørg os gerne om online markedsføring
Læs mere om de enkelte redskaber og kontakt gerne Uniff Webdesign, hvis du ønsker en snak om, hvilke værktøjer du kan få glæde af og hvordan du måler effekten.

KEND DINE KUNDER

Kend dine kunder - din målgruppe og hav dem i tankerne når der lægges strategi for online markedsføring. Vi skriver tekster, designer - og har alle aspekterne med for at nå din målgruppen ...

Klare definerede mål, gør det nemmere at ramme målgruppen!

WEBTEKSTER

Webstedsoptimering giver dig mulighed for at forøge værdien af dine eksisterende websteder og den eksisterende trafik ...

Læs mere om webtekster >>

HVAD KUNDERNE SIGER

Uniff Gruppen er professionelle, pålidelige, nytænkende og stabile, vi har et utroligt godt samarbejde med dem.
André Nybo
Tryllekunstner


Safety First er meget tilfredse og har et godt samarbejde med Uniff Gruppen.
Alt foregår i en god atmosfære, med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Per Simonsen
Direktør


Uniff Gruppen råder over yderst engagerede og kompente konsulenter,
der formår at formidle ellers svært tilgængeligt stof på en måde,
så jeg straks efter kunne omsætte viden til praksis.
Per Knudsen
Midtgaard Auto


Sammen med Uniff Gruppen fik vi belyst og dokumenteret vores udfordringer
og fik efterfølgende en målrettet, individuel instruktion til selv at tackle dem.
Ulla Mathisen Pilemand
Klinikchef


Med Uniff Gruppen's kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Per Rasmussen
Formand

Andelsboligforeningen Øresundshave

Hos Uniff Gruppen er man er i gode hænder, de er kompetente, målrettede og fokuserede på at jeg som kunde får indfriet mine ønsker.
Rikke Kosloff
Psykoterapeut


Vi er glade for samarbejdet med Uniff Gruppen som bygger på gensidig respekt og forståelse, de løser opgaverne med professionalisme, overblik og højt serviceniveau.
Jan Wisniewski
Dybendal Flytteforretning Aps


Uniff Gruppen har en personlig service og god kommunikation som vi sætter stor pris på, de er konstruktive, nytænkende og pålidelige. Deres rådgivning og gode service var virkelig en positiv oplevelse.
Einar Tróndheim
Royal Actic Line A/S


Med Uniff Gruppen´s kyndige og pædagogiske vejledning følte jeg mig mere tryg. Samarbejdet var virkelig en positiv oplevelse.
Karl-Åge Søltoft
Ringsted Kommune -
Ringsted IdrætsanlægFÅ ET WEBSTED

Lad Uniff Webdesign hjælpe dig gennem
processen med at etablere ny hjemmeside.

Læs mere om hvordan vi arbejder >>